Astral Seyahat


Astral seyahat terimi Okültizm’de ve Teozofi'de kullanılan bir terim olup, kişinin uyku gibi ruh ve beden bağlarının gevşediği hallerde esîrî beden ya da astral beden (Spiritüalizm’de duble) denilen süptil maddelerden oluşan bedeniyle fiziksel bedeni dışında, bilinci yerinde olarak, başka mekanlarda dolaşmak üzere yaptığı yolculuğu ve bu bedeniyle geçirdiği deneyimleri ifade eder.

Parapsikoloji'de bu, "beden-dışı deneyim" anlamındaki "out-of-body experience" (OBE) olarak, Metapsişik'te ise "şuur projeksiyonu" olarak adlandırılır.









ASTRAL SEYAHAT TEKNİĞİ 1


Öncelikle bedeniniz çok rahat olmalı ve hiç kimse tarafından rahatız edilmeyeceğiniz bir odada tek başınıza olmalısınız.
Astral seyahati gerçekleştirememenizin önündeki en önemli engel endişe ve korkularınızdır. Kendinize ve yapabileceğinize inanın. Her zaman ilk seferde başarılı olunamaz.Ancak bedeninizden ayrılırken eğer korkar ve vazgeçerseniz yeniden bu noktaya ulaşmanız çok zaman alabilir. Bu yüzden korku duygusunu içinizden atın. Astral seyahat zarar verici değildir.
Astral seyahat yapmak için en önemli noktalardan biri imgeleme konusundaki başarıdır. Yatağınızda sırt üstü yatarken kendinizi tavanda hayal edin aşağıdaki bedeninize baktığınızı düşünün. Bunu ne kadar canlı olarak yaparsanız beyninizin bunu kabul etmesi ve bedeninizden dışarı çıkmanız o kadar kolaylaşacaktır.
Astral seyahat yapmak için beyninşz mutlaka alfa pozisyonunda olmalıdır. Yani meditatif bir durumda olmalısınız. Hiç bir şey düşünmeden gevşemeli ve aklınıza düşünceler gelirse onlara takılmadan geçip gitmelerine izin vermelisiniz. Burada en önemli noktalardan biri de tam gevşemiş bir durumda olmanızdır. Vücudunuzda hiç bir gerilim olmamalı. Eğer herhangi bir yeriniz ağrıyorsa yada bir sıkıntınız varsa astral seyahat girişiminde bulunmayın.
Astral bedene çıkış yolu göbek chakrasıdır. Eterik bedeniniz göbek chakrasından dışarı çıkar ve bir kordonla bedeninize bağlıdır. Dolayısıyla bu chakranın düzgün çalışması astral seyahat için size kolaylık sağlayacaktır.
Astral seyahate çıkma deneyimi yaşayacağınız gün bir kaç havuç yemeniz, et yemekten kaçınmanız, meditasyon yapmanız, kendinize Reiki uygulamanız sonuca ulaşmanıza yardım edecektir. Ayrıca astral seyahat deneyimi esnasında sarı renk giysiler de bu konuda yardımcı olacaktır.
Astral seyahate çıkyığınızda asla korkmayın bu bedeninize geri dönmenize yol açar. Eğer böyle bir şey olursa yapabileceğiniz en iyi şey uykuya dalmak olacaktır.
Astral seyahate çıkarken kalpte aşırı çarpıntı,kulaklarda uğuldama, göbek bölgesinde rahatsız edici bir duygu gibi hisler yaşayabilrisiniz. Bunlar son derece normaldir ve çıkmak üzere olduğunuzun işaretleridir. Bir çok kişi bu noktada korkar ve geri döner, ancak bir daha bu noktaya gelmek kolay değildir. Bu belirtilerle karşılaşınca korkmayın. Sağlığınıza zarar verecek bir sorun olmayacaktır. (Kalp yada tansiyon hastası iseniz dikkatli olmalısınız.)
Astralde iken ne zaman isterseniz bedeninize dönebilirsiniz. Bunun için sadece düşünmeniz yeter. Size yön veren düşünceleriniz olacaktır.
Astralde iken odada eşyaların yerini farklı görebilirsiniz, bu son derece normaldir.
İlk deneyimlerinizde odanızda çıkmayın, sadece havada dolaşın ve kendinizi, odayı seyredin. Astral bedeninizi yönlendiren düşüncelerinizdir. Bu konuda hakimiyet kazandıkça evinizin dışına çıkabilir ve zamanla daha uzak yerlere gidebilirsiniz.
Her ne kadar astral ile uzaya ve diğer galaksilere gitmek mümkün olsa da güneş sisteminden çıktıktan sonra geri dönüş konusunda sorunlar olabilir ve kaybolabilirsiniz. Bu konuda kesin hakimiyet kazanmadan böyle bir girişimde bulunmayın.
Astralde iken bazı varlıklarla karşılaşmalardan söz edilir. Bu tamamen sizin elinizdedir. Eğer böyle bir amacınız varsa elbette olabilir ama böyle bir isteğiniz yoksa bundan korkmanıza gerek yok, böyle bir şey olmayacaktır.
Bedeninize dönerken ani bir sıçrama hissedebilirsiniz. Bu durumda yataktan kalkmayın ve uyumaya devam edin.
Astral seyahat bazen ilk seferde mümkün olsa da genelde bunun için çalışılması gerekir. Bu konuda sabırlı olun ve düzenli olarak çalışmalar yapın.





Astral Seyahat Tekniği 2


Denemeden önce son kontrolleri yapın. Rahatsız edecek sesler , kişiler , takılar ve kıyafetler olmamalı. Sırt üstü yatağa uzanın. Bir süre sadece nefes alış verişinize odaklanın. Daha sonra gevşediğinizi hissedin. Rahatlayın tüm kaslarınızın rahatladığını imajine edin ve bunu bir süre daha imajine etmeye devam edin. Bir süre sonra kuş gibi olduğunuzun farkına varacaksınız. Derin gevşemeye girdiğiniz anda yatağınızın sallandığını ve düşecek olduğunuzu hayal edin ve yatağınızın çok fazla sallandığını hissedin. O sırada derin gevşemede olduğunuz için yatağınız sallandığını sanacaksınız ve çok fazla sallanacaksınız. Sallantının boyutu git gide artınca bir anda astral boyuta sıçrayacaksınız. Teknik uzun sürecektir ama başarılı olma oranı yüksektir. Şunu unutmayın bu teknik çok yavaş yapılmalı ve sabırlı olunmalıdır. Tekniği denemeden önce doğru nefes nasıl alınır ve nasıl gevşenir araştırınız.

                 


Astral Seyahat Tekniği 3


Rahatlayın. İmajinasyon tekniğini kullanın. Deniz kenarında olduğunuzu düşünün. (Burada ki amaç sizi rahatlatacak bir yer olması bu herhangi bir yerde olabilir. Örneğin nehir , orman vs. ) 1 Dakikadan uzun olmayacak şekilde orada olduğunuzu hayal edin. Sonra gözlerinizi kapatın. Bedeninizin gittikçe ağırlaşacağını düşünün. Bedeninizden nasıl çıktığınızı hayal edin. Astral bedeninizin fiziki bedeninizden 20 cm havada olduğunu imajine edin. (Hergün biraz daha oranı yükseltin. 1 metreye kadar çıkın.) Bu şekilde uzun vadeli olsa da astral bedeninizin kontrolünü elinize alacaksınız. Korku sizin başarınızı engeller ve fiziki bedeninize dönmenizi sağlar. Başlangıç aşamasında kullanabileceğiniz rahat bir tekniktir.



                 


Astral Seyahat Tekniği 4




Büyük bir kapı imaje edin.Bu kapı astral giriş olsun.Burada Astral alanda yaşanları görebilirsiniz. Kapıdan geçtikten sonra bir sokakta olduğunuzu ve orada birinin sizi beklediğini düşünün bu kişi sizin astral koruyucu varlığınız olsun.Ondan korkmadığınızı hissettirin.Tüm kontrolün sizde olduğunu düşünün. Artık güvenli bir şekilde astral alanda gezebilirsiniz.

Not: Astral teknikleri dolunayda yapmak daha kolaydır.

Not 2 : Astral seyahat ile gidilebilecek yerler: Fiziki alan, Astral alan, Ruhsal alan,Atmik alan, Anapadaka alan, Adi (ilahi alan)



Astral Seyahat Tekniği 5

BİLGİSAYAR YAZILIMLARI : Yardımcı Etkenler
Robert MONROE Astral Seyahat Araştırma Merkezinin yaptığı araştırmalar sayesinde binlerce kişi onların verdiği kasetleri ve cd’leri dinleyerek OOBE (Out Of Body Experience) olarak da adlandırılan beden dışı deneyimleri gerçekleştirmişlerdir.

İnternette de bulabileceğiniz programlar ile siz de beyin dalgalarınızı yavaşlatarak amacınıza daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli konu, kullanacağınız programın tam olarak neyi amaçladığını bilmektir. Kullanılacak hatalı bir ses frekansı ya da program sizi ciddi sıkıntılara sokabilir. Özellikle de bilinçaltına mesaj kaydeden okumalar ile hazırlanmış subliminal ses kayıtlarından kaçınılması şiddetle tavsiye edilir. Yöntem doğru olsa da, hazırlayanalrın konuya ne kadar vakıf olduğu her zaman soru işaretidir!


Astral Seyahat Tekniği 6


TERS DÜŞÜNME : Beyin Aldatmacası
1. Hazırlığınızı yapın.

2. Kuzeye doğru yatış pozisyonunuzu, güneye doğru yatmış gibi düşünerek beyninizi aldatmaya çalışın.

3. Beyniniz devamlı kuzeye doğru olduğunuzu ispatlamaya çalışacaktır. Beyninizi inandırdığınız anda titreşimlerle birlikte yükselmeyi gerçekleştirin

4. Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verişinizde biraz daha hafifleyip yükseldiğinize odaklanın.

5. Yükselmenin diğer yolu ise yukarıda asılı bir ipi çektiğinizi düşünmektir.

6. Eğer titreşimler halen oluşmamışsa ipi her çektiğinizde belli bir rahatlama ve titreşimler meydana gelecektir.

7. Uğraşılar sırasında birden fazla tekniği kullanmaktansa her adıma tam konsantre olmak akla başka şeyleri getirmeyeceğinden mutlak başarıya kolayca gitmenizi sağlayacaktır.

8. Ayrılma tam olarak gerçekleştiğinde görüntüler ve uğultular başlayacaktır. (herkes için aynı olmayabilir)

9. Artık yapmanız gereken tek şey düşüncelerinize hakimiyet ve uçuş provalarıdır.



Astral Seyahat Videosu

Astral Seyahat Videosu 2


 ↓ Bonus  


Astral Seyahat Müziği

Yorumlar

Popüler Yayınlar