Numeroloji İle Aura Rengini Bulma

NUMEROLOJİ İLE AURA RENGİNİ BULMA





Numerolojide her sayı belli bir renkle ilişkilidir.


1.Kırmızı
2.Turuncu
3.Sarı
4.Yeşil
5.Mavi
6.İndigo
7.Mor
8.Pembe
9.Bronz
10.Beyaz
11.Gümüş
22.Altın

Aura taban rengi kişinin yaşam yolu sayısıyla belirlenir.Bu,Pisagor numerolojisinin en önemli sayısıdır ve kişinin yaşamında ne yapması gerektiğiyle ilgili olduğunu anımsayın.Kişinin taban rengi ve yaşam yoluna bağlı olan renk genellikle --ama her zaman değil--aynıdır.

Yaşam yolu kişinin doğum tarihinin tümü toplanarak hesaplanır.Diyelim ki 28 Nisan 1980 tarihinde doğmuş birinin rengini belirliyoruz.Bu sayıları toplarız:

4 ay
28 gün
1980 yıl

2012 toplam

Bu toplam,her basamağı birbirine eklenerek tek basamaklı bir sayı haline getirilir.2+0+1+2=5
Bu kişinin yaşam yolu numarası 5'tir.Beş,mavi renge bağlıdır.Demek ki bu kişinin aurasının taban rengi çok büyük bir olasılıkla mavidir.

Şimdi toplamı tek basamaklı bir sayıya indirmenin iki istisnasını göreceğiz,Bu,indirgeme sürecinde 11 ya da 22ile karşılaştığınız durumdur.Bu sayılara numerolojide ana sayılar adı verilir ve 2 yada 4'e indirgenemezler.Bunun nedeni,bu sayılara sahip insanlara bizden çok daha fazla potansiyel bahşedilmiş olmasıdır.



Kırmızı


Potansiyel: Liderlik
Bu güçlü bir renktir.İnsana güçlü bir ego ve başarılı olmak için güçlü bir arzu verir.Bu renk çocuklukta çok bastırılmıştır,özellikle de çocuk ailenin arzularını yerine getirmeye zorlanıyorsa.Bu kişi yetişkinliğe erişince ve kendi ayaklarının üstünde durmaya başladıkça aurası genişler ve insanın yapmak zorunda olduklarını yapmaya muktedir olduğunu gösterir.Taban aura rengi kırmızı olan kişiler,liderlik,sorumluluk almak isteyen pozisyonlarda bulunmak isterler.Kırmızının negatif çizgileri bencillik ve asabiliktir.




Turuncu


Potansiyel:Uyum ve İşbirliği
Sıcak,şevkatli bir renktir.Sezgisel,dokunmayı seven,anlaşması kolay insanların taban rengidir.Başkalarının kendilerini rahat hissettirmesini sağlarar.Düşünceli,ayakları yere basan,yetkin ve pratik insanlardır.Sağlam bir duruşları vardır.Turuncunun negatif çizgileri, tembellik ve umursamazlıktır.



Sarı

Potansiyel:Yaratıcılık,zihinsel parlaklık
Bu kişiler,değişken heyecanlı ve heveslidirler.Hızlı düşünürler,başkalarını eğlendirmeyi ve eğlenmeyi severler,uzun sohbetlere bayılırlar.Her türlü konuda konuşurlar.Öğrenmeye meraklıdırlar.Fakat derine inemedikleri için öğrendiklerinin yüzeysel kalması kaçınılmaz olur.Sarının negatif çizgileri kolay yalan söyleme eğilimi ve çekingenliktir.



Yeşil

Potansiyel:Şifa
Barışçıl bir renktir.Bu kişiler doğal şifacıdırlar.Katılımcı,güven veren ve cömerttirler.Sakin ve anlaşılması kolay insanlardır ama gerektiği zaman inatçıda olabilirler.Fikirlerini değiştirmenin tek yolu onların kendi fikri olduğuna inanmalarını sağlamaktır.Yeşilin negatif çizgisi katılık ve olaylara bakışında esneklik olmamasıdır.

Mavi

Potansiyeleğişkenlik
Pozitif ve heveslidirler.Taban rengi olarak harika bir renktir.Bu kimselerin auraları geniş ve parlaktır.Herkes gibi iniş ve çıkışları çoktur ama nasılsa zorlukları kolay aşarlar.Samimi,dürüst insanlar olup,genellikle akıllarındakini söylerler.Mavinin negatif çizgisi başladıkları işi geciktirmeleridir.


İndigo

Potansiyel:Başkalarına karşı sorumluluk
Bu rengi taban rengi olarak belirlemek güç olabilir.Çünkü neredeyse mora kaçar.Sıcak,şifa veren,doyurucu bir renktir.Bu kişiler genellikle insani yardım konularıyla ilgilidirler.Başkalarına yardım etmekten hoşlanırlar.Sevdiklerinin yanında olmalarından hoşlanırlar.İndigonun negatif çizgisi "hayır" demeyi becerememeleridir.

Mor

Potansiyel:Tinsel ve entellektüel gelişme
Bu kişiler yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler.Ne kadar geliştirdikleriyse auralarındaki rengin kalitesiyle ortaya çıkar.Taban rengi mor olan kişiler doğalarının bu yönünü genelde reddetmeye çalışırlar.Bu onlara mutluluk getirmez ve sonunda yaşamlarıyla ne yapmaları gerektiğini keşfederler.Öğrenmeye ve bildikleri artmaya başlayınca,auraları da genişler ve parlaklaşır.Morun negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olabilir.



Gümüş


Potansiyel:İdealizm
Taban rengi olarak pek sık rastlanmaz.Bu kişiler büyük fikirlerle doludurlar ama ne yazıkki fikirlerin birçoğu pratik değildir.Yeteince motivasyonları yoktur,hayalperesttirler,düşlerini gerçeğe dönüştüremezler.


Altın


Potansiyel:Sınırsız
Taban rengi açısından en güçlü renktir.İnsanlara geniş boyutlu projeleri ve kafalarına koydukları şeyi gerçekleştirme becerisi verir.Karizmatik,çok çalışkan,başarılı,sabırlı kimselerdir.Azizlerin ve öbür tinsel kişilerin başlarının çevresindeki halenin altın rengi olması boşuna değildir.Sonsuz potansiyel verir.


Pembe


Potansiyel:Finansal ve maddi başarı
Bu narin görünümlü renk inatçı,kararlı insanların auralarının rengidir.Çıtaları yüksektir,ve sarsılmaz bir kararlılıkla amaçlarının peşinden giderler.Alçakgönüllü ve sakin bir yaşamdan hoşlanırlar.İnce,kibar,düşünceli insanlardır.



Bronz


Potansiyel:İnsancıllık
Bu genellikle bir sonbahar tonudur.Bu kişiler sevgi dolu,başkalarına özen gösteren,insancıl ve yardımsever insanlardır.Yumuşak kalpli ve cömerttirler.Sonuç olarak başkalarının baskısı altında kaldıklarından "hayır" demeyi öğrenmeleri gerekebilir.


Beyaz


Potansiyel:Aydınlanma ve esin

Beyaz saflığın rengidir,tüm renkler beyazdan geldiği için ışığın diğer adıdır.Egoları neredeyse yok gibidir.Son derece sezgisel ve yaşlarının ötesinde bilgedirler.




Daha fazlası için Türkiye'nin İLK Parapsikoloji mobil uygulamasını indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN. - Play Store : Parapsikoloji

Yorumlar

  1. Çok faydalı bir bilgi. Çok teşekkürler sevgiler selamlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar