KIZILDERİLİLERİN UZUN SAÇ SIRRI

KIZILDERİLİLERİN UZUN SAÇ SIRRI 







Vietnam savaşı bittikten sonra yapılan araştırmalar sonrası kızılderililer ve uzu saç ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atılmış. İddia’ya göre savaş sırasında engebeli arazide gizli hareket kabiliyetleri ve sıra dışı iz sürme yetenekleri yüzünden Amerikalı yetkililer kızılderili gençleri askere alır. Askere alınan kızılderili gençler bir süre sonra doğal yaşam alanlarında gösterdikleri yetenekleri kaybetmeye başlarlar. Bu performa
ns düşüklüğünün nedenini araştıran uzmanların vardığı ortak nokta, saçları kesilen erlerin duyusal yetenek ve altıncı hislerini kaybetmiş olabileceği üzerinedir. Araştırmayı netleştirmek isteyen görevliler daha fazla kızılderili toplayarak bir kısmının saçını kestirerek , bir kısmının da kestirmeden görevlere yollarlar . Sonuçta uzun saçlı askerlerin daha başarılı olduğu görülür.
Bu olayın bilimsel desteği varmıdır? Sorusuna gelirsek; Saç sinir sisteminin bir uzantısı , beyin sapı ve limbik sisteme Bilgi aktaran bir çeşit anten olarak düşünülebilir. Aynı zaman da enerji de yayan saç , beyin tarafından dış ortama yayılan elektromanyetik enerjiyi yayar. Bir insan uzun saçlı ilken ve saçlarını kestirdikten sonra Kirlian fotoğraflarında ( canlı ve cansız nesnelerin etrafa yaydığı enerjinin görülebildiği bir fotoğrafçılık tekniği ) bu enerji alanı görülmektedir. Tüm bunlar doğru kabul edilecek olursa , saç kesildiği zaman ortamdan alınan ve ortama gönderilen aktarımlar önemli ölçüde engellenmiş olur.





-Alıntı

🔻 Daha Fazlası İçin 🔻







              



Türkiye'nin ilk parapsikoloji mobil uygulaması çıktı ! Şuanda İngilizce ve Türkçe olarak hizmet vermektedir. Yüzlerce içerikleriyle şimdi Play Store'da. İçindekiler : Parapsikoloji , psikoloji , şifalı bitkiler ve taşlar nedir ? Ne işe yararlar ? , mitoloji ve daha fazlası için aşağıdaki linkten tıklayarak indirebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar