Rüyanı Kontrol Et ! ( Lüsid Rüya )

 Rüyanı Kontrol Et ! ( Lüsid Rüya )



Hiç rüyada olduğunuzun farkına vardınız mı? Sizce rüyalarımızı kontrol edebilir miyiz? Cevabınız evetse bu yazımız sizler için yazıldı ! 😊


 

LÜSİD RÜYA NEDİR ?


Lüsid Rüya diğer adıyla ‘’ Berrak Rüya ‘’ rüyada olduğunuzun farkına varma ve rüyanızı kontrol etmeye verilen bir terimdir. Rüyayı kontrol etmek ütopik gibi görünse de bu mümkün. Hatta yazımızın sonunda tekniklerimizi de bırakacağız. 😊 Lüsid rüyayı denemek için bir amacınız olmalı. Unutmayın Parapsikoloji’de yapacağınız şey ne olursa olsun kesinlikle bir amacınız ve inancınız olmalıdır. İnancın önemi Parapsikoloji’de ilk sıradadır diyebiliriz. Lüsid rüyada yapabileceğinizin bir sınırı yoktur. Bu yüzden çıktığınız zaman amacınızı gerçekleştirmelisiniz. Eğlenebilir ve uçabilirsiniz. Tabi bu aklımıza gelen ilk şeyler. Geçmiş zamanlarda Lüsid rüyayı kullanıp piyano ve gitar çalmayı öğrenenlerin dahi olduğu söylenmektedir. Tabi bunun için çok fazla ilerlemiş olmak gerekmektedir. Unutmayın burada yazar sizlersiniz.


 



LÜSİD RÜYA TEHLİKELİ Mİ ?


Lüsid rüya tehlikeli değildir demek yanlış olur. Çünkü her şeyin fazlasının zarar olduğunu unutmayın. Çok fazla yapılan denemeler ve başarılar sizin rüyada olduğunuzu unutturabilir ve gerçek yaşamınızdan soğutabilir. Hayallerde yaşarken gerçekleri unutmayın.


 

 


Sıra geldi hepimizin beklediği mutlu ve teknikli sona 😊



Lüsid Rüya Tekniği 1



Günlük hayatınızda sürekli ben rüyada mıyım ? Şuan rüya mı görüyorum ? Sorularını sorabilirsiniz. Test etmek amacıyla uçmayı deneyin. Başarırsanız rüyada olduğunuzun farkına varacak ve eğlencenin keyfini çıkaracaksınız.



Lüsid Rüya Tekniği 2



Teknik bir de yaptığımız gibi sorular yerine renkleri veya görmek istediğiniz bir şeyi düşünebilirsiniz. Örneğin mavi rengini her gördüğünüzde ben rüyada mıyım diyebilirsiniz yada uğurlu bir eşyanızı gördüğünüzde kendinize sorabilirsiniz 😊


 

Lüsid Rüya Tekniği 3



Gerçek hayatınızda sürekli işaret parmağınızı diğer elinizin avuç içinden geçirmeyi deneyin. Beyniniz buna alıştığında rüyada da avuç içinden geçirmeyi deneyeceksiniz. Böylece rüyada olduğunuzun farkına varacaksınız.




 Daha fazlası için Play Store'da ücretsiz olarak mobil uygulamamızı yükleyebilirsiniz ! Yüklemek için aşağıdaki resme tıklayın.








Yorumlar

Popüler Yayınlar